Atelier

 

Juwelier 4 Juwelier 6In ons eigen reparatie-atelier restaureren wij zowel antieke als moderne klokken en reviseren alle typen horloges. Voor de restauratie van uw klok wordt een reparatieplan met u doorgesproken, gevolgd door een offerte. Ook voor een professionele waterdichtheidstest na een batterijwissel of bij een reparatie van uw horloge is de juiste apparatuur en kennis aanwezig. Onze goudsmid verzorgt al uw reparaties aan sieraden. Voor speciale goudsmidsopdrachten, zoals bijvoorbeeld het vermaken van trouwringen, kunnen wij u prima advies geven.

JuwelierJuwelier 1Na het horen van uw wensen verzorgen wij een ruwe schets en geven u vrijblijvend een offerte. Ook zijn wij gecertificeerd taxateur voor sieraden, zilveren gebruiksartikelen van na 1952, horloges en klokken.

Voor het maken van een taxatierapport ten behoeve van verzekering of voor successie bent u bij ons aan het juiste adres. Bij aankoop van een kinderbestek of andere te graveren artikelen, wordt dit doorgaans direct gegraveerd, terwijl u wacht.